HOME DECORATIE (page)

 • 99,95
  Quickview

  XL Pandan – Lamp

  PRODUCT Deze prachtige met de handgemaakte pandan lampenkap is van touw gevlochten. De lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een mooie globe bollamp in de keuken, woonkamer, in de hal of boven uw bed. Het lichteffect op de muur is prachtig. AFMETING ca. 62 x 62 x 62 cm VERZENDEN Deze lampenkap wordt exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De lampenkap wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen!
  99,95
  99,95
 • 3,95
  Quickview

  Veren ornament – Zilver

  PRODUCT Deze leuke veren ornamenten zijn erg leuk om aan bijvoorbeeld een rek of muur te hangen. AFMETING 12 cm (hoog) VERZENDEN Deze veren ornament wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  3,95
  3,95
 • Sale
  49,95 44,95
  Quickview

  Borneo basket

  PRODUCT Deze luxueuze, met handgemaakte rotan lantaarn creëert een heerlijk sfeertje met de bijgeleverde glazen waxinelichthouder. Ieder exemplaar is uniek doordat deze met de hand zijn gevlochten. Hierdoor verschillen de maten en verschillen de handvaten van kleur (bruin of zwart). Deze lantaarn kun je zowel neerzetten als ophangen aan bijvoorbeeld een decoratieladder voor een speels effect. AFMETING ca. 40 cm hoog, doorsnee ca. 20 cm VERZENDEN Deze Borneo basket wordt inclusief glazen waxinelichthouder verzonden. Het totale pakket wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.    
  49,95 44,95
  49,95 44,95
 • 6,95
  Quickview

  XS Paperbag – Wit – Driehoek

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak inclusief met de hand bestempelde driehoekjes. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen of bijvoorbeeld met een mooie plant erin! De papieren zak bestaat uit twee lagen papier waardoor deze extra stevig zijn.
  AFMETING 44 x 20 x 10 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  6,95
  6,95
 • 8,95
  Quickview

  XL Paperbag – Kraft

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, tijdschriften, kussens etc.
  De zak bestaat uit drie lagen papier waardoor deze extra stevig is (max 25 kilo).
  AFMETING 72 x 53 x 13 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  8,95
  8,95
 • 29,95
  Quickview

  Glazen Frame – Koper

  PRODUCT De koperen glazen lijst kan rechtop staan en kan open door middel van een slotje aan de zijkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld gedroogde bloemen in te presenteren. Het is een fairtrade product. AFMETING 13 x 18 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief veren (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt en verstuurd in een luchtkussen envelop. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  29,95
  29,95
 • Sale
  24,95 19,95
  Quickview

  Lamp – Papier

  PRODUCT Deze hand gemaakte papieren lamp is een echt eyecatcher in de woonkamer. Hij zorgt voor sfeervolle verlichting.
  Exclusief de lamp
  AFMETING 38 x 34 x 34 cm
  VERZENDEN Deze lampenkap wordt in de originele doos verstuurd en moet doormiddel van een instructie nog in elkaar worden gezet. Alles wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  24,95 19,95
  24,95 19,95
 • 9,95
  Quickview

  Klembord

  ,
  PRODUCT Deze handgemaakte klembord is ideaal om kleine posters in op te hangen. Ook erg leuk om bijvoorbeeld onze A4 posters in te plaatsen. De klembord is van mdf gemaakt en heeft aan de bovenzijde en klem. AFMETING 25 x 34 cm (8mm dik) VERZENDEN Dit klembord wordt geleverd inclusief klem. Verder wordt dit artikel met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  9,95
  9,95
 • 3,95
  Quickview

  Veren ornament – Goud

  PRODUCT Deze leuke veren ornamenten zijn erg leuk om aan bijvoorbeeld een rek of muur te hangen. AFMETING 12 cm (hoog) VERZENDEN Deze veren ornament wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  3,95
  3,95
 • 39,95
  Quickview

  Glazen frame – Zilver – L

  PRODUCT Deze zilveren lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 20 x 25,5 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  39,95
  39,95
 • 9,95
  Quickview

  Witte schelpen slinger – M

  PRODUCT Deze witte schelpen slinger is met de handgemaakt van natuurlijke materialen. De schelpen zijn door middel van een touw aan elkaar bevestigd. Voor liefhebbers van natuurlijke materialen is deze schelpen slinger een aanrader. Erg mooi ter decoratie in de woon-, slaap- en/of badkamer. AFMETING ca. 100 cm VERZENDEN Het artikel wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  9,95
  9,95
 • 29,95
  Quickview

  Design plaid – Groen

  PRODUCT Dit design plaid is geweven met wit en groen linnen. Een mooi plaid ter decoratie maar ook zeker bruikbaar als warm kleed. AFMETING 120 x 155 cm VERZENDEN Het design plaid wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  29,95
  29,95
 • 9,95
  Quickview

  Zwarte schelpen slinger – M

  PRODUCT Deze zwart-witte schelpen slinger is met de handgemaakt van natuurlijke materialen. De schelpen zijn door middel van een touw aan elkaar bevestigd. Voor liefhebbers van natuurlijke materialen is deze schelpen slinger een aanrader. Erg mooi ter decoratie in de woon-, slaap- en/of badkamer. AFMETING ca. 100 cm VERZENDEN Het artikel wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  9,95
  9,95
 • 4,95
  Quickview

  Houten hanger

  ,
  PRODUCT Deze houten hangers zijn ideaal om bijvoorbeeld posters en tijdschriften op te hangen. Door het dunne laagje vilt aan de binnenzijde van de hanger wordt er niets beschadigd. Je kunt bovendien gemakkelijk afwisselen met verschillende posters of tijdschriften. AFMETING 30 x 15 cm VERZENDEN Deze hanger wordt exclusief poster geleverd. De hanger wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  4,95
  4,95
 • 79,95
  Quickview

  Handgevlochten Metalen Lamp – M

  PRODUCT Deze met de handgemaakte lampenkap is van metaal gevlochten. Deze stoere industriële lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een globe bollamp. Erg mooi in combinatie met een van de andere metalen handgevlochten lampen. AFMETING 32 x 36,5 (dia)  cm VERZENDEN Deze lampenkap wordt exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De lampenkap wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen!
  79,95
  79,95
 • 49,95
  Quickview

  Glazen frame – Zilver – XL

  PRODUCT Deze zilveren lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 29 x 36 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  49,95
  49,95
 • 6,95
  Quickview

  XS Paperbag – Wit – Sterretjes

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak inclusief met de hand bestempelde sterretjes. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen of bijvoorbeeld met een mooie plant erin! De papieren zak bestaat uit twee lagen papier waardoor deze extra stevig zijn.
  AFMETING 44 x 20 x 10 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  6,95
  6,95
 • 29,95
  Quickview

  Design plaid – Okergeel

  PRODUCT Dit design plaid is geweven met wit en okergeel linnen. Een mooi plaid ter decoratie maar ook zeker bruikbaar als warm kleed. AFMETING 120 x 155 cm VERZENDEN Het design plaid wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  29,95
  29,95
 • 94,95
  Quickview

  XL Hanenmand – Lamp

  PRODUCT Deze hanenmand lampenkap is van bamboe gevlochten. De lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een mooie globe bollamp in de keuken, woonkamer, in de hal of boven uw bed. Het lichteffect op de muur is prachtig. AFMETING 75 x 55 x 55 cm (inclusief hengsel) VERZENDEN Deze hanenmand word exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De mand wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.  
  94,95
  94,95
 • 59,95
  Quickview

  Handgevlochten Metalen Lamp – M – Lang

  PRODUCT Deze met de handgemaakte lampenkap is van metaal gevlochten. Deze stoere industriële lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een globe bollamp. Erg mooi in combinatie met een van de andere metalen handgevlochten lampen. AFMETING 27 x 41 cm VERZENDEN Deze lampenkap wordt exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De lampenkap wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen!
  59,95
  59,95
 • 4,95
  Quickview

  XS Paperbag – Wit

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen of bijvoorbeeld met een mooie plant erin! De papieren zak bestaat uit twee lagen papier waardoor deze extra stevig zijn.
  AFMETING 47 x 20 x 10 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  4,95
  4,95
 • 99,95
  Quickview

  XL Baleinen Hanenmand – Lamp

  PRODUCT Deze met de handgemaakte baleinen hanenmand lampenkap is van bamboe gevlochten. De lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een mooie globe bollamp in de keuken, woonkamer, in de hal of boven uw bed. Het lichteffect op de muur is prachtig. AFMETING ca. 68 x 62 x 62 cm (inclusief hengsel) VERZENDEN Deze lampenkap wordt exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De lampenkap wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen!
  99,95
  99,95
 • 3,95
  Quickview

  Veren ornament – Rose

  PRODUCT Deze leuke veren ornamenten zijn erg leuk om aan bijvoorbeeld een rek of muur te hangen. AFMETING 12 cm (hoog) VERZENDEN Deze veren ornament wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  3,95
  3,95
 • 4,95
  Quickview

  XS Paperbag – Kraft

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak in de kleur kraft. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen of bijvoorbeeld met een mooie plant erin! De papieren zak bestaat uit twee lagen papier waardoor deze extra stevig zijn.
  AFMETING 44 x 20 x 10 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  4,95
  4,95
 • 24,95
  Quickview

  Glazen frame – Zilver – M

  PRODUCT Deze zilveren lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 10 x 15 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  24,95
  24,95
 • 9,95
  Quickview

  Katoenen tas – Zwart

  ,
  PRODUCT Deze zwarte katoenen tas heeft een witte opdruk dat met de hand is aangebracht doormiddel van de zeefdruk techniek. Deze 100% katoenen tas heeft een lang hengsel waardoor deze makkelijk te dragen is over de schouder. De tas is aan 1 kant voorzien van een opdruk. AFMETING 38 x 42 cm (exclusief hengel) VERZENDEN Deze katoenen tas wordt zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  9,95
  9,95
 • 19,95
  Quickview

  Glazen frame – Koper – M

  PRODUCT Deze fairtrade koperen lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 10 x 15 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  19,95
  19,95
 • Sale
  14,95 12,50
  Quickview

  Dromenvanger

  PRODUCT Deze dromenvanger is met de hand gemaakt van bamboe, veren en touw.  Met deze natuurlijke materialen is dit product een mooie blikvanger in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer. AFMETING Hoogte: ca. 55 cm (inclusief hanger) Breedte: ca. 22 cm VERZENDEN Het artikel wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  14,95 12,50
  14,95 12,50
 • 4,95
  Quickview

  Houten onderzetters

  PRODUCT
  Deze zelfgemaakte houten onderzetters worden verkocht per 5 stuks. Alle onderzetters zijn voorzien van en waslaag waardoor deze extra beschermd blijven.
  AFMETING ca. 7,5 x 7,5  cm
  VERZENDEN De onderzetters worden met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  4,95
  4,95
 • 8,95
  Quickview

  XL Paperbag – Wit

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, tijdschriften, kussens etc.
  De zak bestaat uit drie lagen papier waardoor deze extra stevig is (max 25 kilo).
  AFMETING 74 x 53 x 13 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  8,95
  8,95
 • 89,95
  Quickview

  Handgevlochten Metalen Lamp – L – Lang

  PRODUCT Deze met de handgemaakte lampenkap is van metaal gevlochten. Deze stoere industriële lamp geeft een fantastisch sfeerlicht met een globe bollamp. Erg mooi in combinatie met een van de andere metalen handgevlochten lampen. AFMETING 27 x 54 cm VERZENDEN Deze lampenkap wordt exclusief ophangsysteem en lamp verzonden. De lampenkap wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen!
  89,95
  89,95
 • 49,95
  Quickview

  Wandkleed Grijs – L

  PRODUCT Dit gave design wandkleed is met de handgeborduurd. Het prachtig grijs gekleurd wandkleed is voorzien van een houten houder incl. ophangsysteem (touw). Een liefhebber van natuurlijke materialen in huis / aan de wand? Haal dan nu dit hoogwaardig kwalitatieve wandkleed in huis! AFMETING 70 x 110 cm VERZENDEN Het artikel wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  49,95
  49,95
 • 49,95
  Quickview

  Glazen frame – Koper – XL

  PRODUCT Deze fairtrade koperen lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 29 x 36 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  49,95
  49,95
 • 39,95
  Quickview

  Glazen frame – Koper – L

  PRODUCT Deze fairtrade koperen lijst hangt aan een mooi lint en opent de glazen platen door middel van een slotje aan de bovenkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld veren in te presenteren. AFMETING 20 x 25,5 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief gedroogde bloem (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  39,95
  39,95
 • Sale
  44,95 39,95
  Quickview

  Handgevlochten Bamboe Mand

  PRODUCT Deze handgemaakte mand is zorgvuldig met bamboe gevlochten. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, kussens en kleden. Ook erg mooi als lampenkap! Een prachtig object voor in iedere kamer. AFMETING ca. 45 x 45 x 60 cm VERZENDEN Deze mand wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.    
  44,95 39,95
  44,95 39,95
 • 29,95
  Quickview

  Glazen Frame – Zink

  PRODUCT De zinken glazen lijst kan rechtop staan en kan open door middel van een slotje aan de zijkant. Ook erg leuk om bijvoorbeeld gedroogde bloemen in te presenteren. Het is een fairtrade product. AFMETING 13 x 18 cm VERZENDEN Deze lijst wordt geleverd inclusief veren (deze kunnen variëren per lijst) Verder wordt het frame met zorg en liefde ingepakt en verstuurd in een luchtkussen envelop. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  29,95
  29,95
 • 29,95
  Quickview

  Design plaid

  PRODUCT Dit prachtige design plaid is geweven met wit en blauw/grijs linnen. Een fijn plaid ter decoratie, maar ook zeker bruikbaar als warm kleed. AFMETING 130 x 170 cm VERZENDEN Het design plaid wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  29,95
  29,95
 • 22,95
  Quickview

  Schelpen hanger

  PRODUCT Deze schelpen hanger is met de handgemaakt van natuurlijke materialen. Een mooie blikvanger voor in bijvoorbeeld de woonkamer. Maar ook buiten zou deze hanger een fijne sfeer geven. De schelpen zijn door middel van een touw bevestigd aan een houten houder incl. ophangsysteem (touw). Voor liefhebbers van natuurlijke materialen zijn deze hanger een absolute aanrader. AFMETING ca. 55 x 105 cm (inclusief ophangsysteem) VERZENDEN Het artikel wordt met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  22,95
  22,95
 • 6,95
  Quickview

  XS Paperbag – Wit – Plusjes

  PRODUCT Hippe en multifunctionele papieren zak inclusief met de hand bestempelde plusjes. Deze paperbag is ideaal om losse spullen in op te bergen of bijvoorbeeld met een mooie plant erin! De papieren zak bestaat uit twee lagen papier waardoor deze extra stevig zijn.
  AFMETING 44 x 20 x 10 cm
  VERZENDEN De paperbag wordt licht gevouwen verzonden en met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.
  6,95
  6,95