ABOUT

Hi!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter Fabrikten. Laat ik mezelf dan gelijk even voorstellen, mijn naam is Maartje Bregman, een grafisch ontwerper met een passie voor ontwerp, typografie en kleur. Dit heb ik ontwikkeld tijdens mijn twee studies in Amsterdam en Rotterdam. Acht heerlijke jaren waarin ik als vormgever vele verschillende disciplines van het Graphic Design heb kunnen proeven. Niet alleen grafische prints trokken mijn aandacht, maar ook de manier waarop deze tot stand komen en hoe alles vervolgens wordt gepresenteerd. Uit deze fascinatie is Fabrikten ontstaan. Een online label waar je terecht kunt voor diverse designproducten, bestaande uit vele mooie materialen. Daar wordt iedereen toch blij van?

Ontwerper – MB Design
Ik vind het heerlijk om design-liefhebbers…. zoals jij,  blij te maken met een mooi ontwerp/product. Hiernaast houd ik ervan om ook een uniek ontwerp op maat te creëren op aanvraag. Daarom heb ik naast deze webshop al enige tijd mijn eigen grafische bedrijf waarin ik persoonlijke ontwerpen maak. Hierbij kun je denken aan huisstijlen, brochures en websites voor bedrijven, maar ook aan een echt persoonlijk kaartjes bij geboorte, verjaardagen en trouwerijen. Die diversiteit in aanvragen en wensen.. Ik kan je vertellen dat is heerlijk werken, een echte droombaan wat mij betreft!

Beleving
Ik ben zelf zeer visueel ingesteld…dit zal je niet verbazen. Mede daarom vind ik het extra belangrijk dat de totale beleving van ontwerp en fotografie tot aan levering en het uitpakken van het product centraal staat. Fabrikten staat daarom bekend als het liefdevol verpakken en met zorg versturen van producten. Fabrikten zorgt daarom graag net voor die extra beleving wanneer het pakketje wordt uitgepakt!

 

SHOPS
Online
Bol.com –Website
BabyparkWebsite
Westwing –

Winkel
AKO – Website
BabyparkWebsite


PRESS
Online
Njoy2give – Blog
LINDA.tv  – Nederland
Interior JunkieBlog
Zij en Stijl – Blog
Westwing.nl – Website
Minime.nl – Website

Magazine
VT wonen 2016 – Nummer 2
VT wonen 2016 – Nummer 7
Telegraaf, Vrij magazine – Augustus 2016
Flow 2017 – Nummer 7