Loods 5 Duiven

Loods 5 Duiven

minuten lezen

Droom in gruzelementen?

Eind juli 2022 bedacht ik mij dat ik wel eens een extra droom waar wilde gaan maken. Naast mijn droom om andere mensen blij te maken met mijn creatieve uitingen, tekeningen, schilderijen wilde ik meer mensen blij maken met mijn creatieve explosies. Maar dan wel met iets wat handig zou zijn, iets wat langere tijd gebruikt kan worden, iets wat een pareltje is aan je muur of op je tafel is. Zo zijn wij, mijn man en ik, in het webwinkel avontuur gestapt.

Maar omdat niet iedereen online shopt, had ik nog een droom. Want zou het niet fantastisch zijn om te groeien in het aantal fysieke winkels waar onze artikelen bekeken en gekocht kunnen worden. Zo schreef ik in juli 2022 een mail aan Loods 5, in de hoop dat wij een uitnodiging zouden krijgen voor een gesprek. Het zou geweldig zijn om daar een verkooplocatie te hebben om onze producten te verkopen. Na een maand had ik nog geen reactie. Het zal wel vakantie zijn? Na twee maanden had ik nog geen reactie. Ja, dat zal vast wel de zomervakantie en de drukte daaromheen zijn. Maar na 3 maanden had ik nog steeds geen reactie. Ik pinkte in gedachten een klein traantje weg. Ik zou er later nog wel even achteraan gaan. Ondertussen werd het in onze webshop steeds drukker met bestellingen. En zo werd de Loods 5 droom naar achter geschoven, maar zeker niet vergeten.

Stroomversnelling

Begin december kreeg ik opeens een telefoontje van Loods 5! Ze waren mijn mail tegengekomen in een mailbox die ontploft was en sorry dat er niet eerder gereageerd was op die mail en of wij nog steeds interesse hadden. Ja natuurlijk hadden we dat! Wat leuk!

En toen ging het in een stroomversnelling. We hebben snel een kleine presentatie in elkaar gezet over ons merk Fabrikten en over onze producten. We konden de volgende dag al terecht en maakten daar natuurlijk graag tijd voor! Met een mooie presentatie op mijn laptop en enkele producten onder de arm zijn we naar Loods 5 Duiven gereden. Daar hebben we een leuk, leerzaam en gezellig gesprek gehad. Onze producten werden gekeurd en goed bevonden om in Loods 5 te mogen liggen.

Yeah!

Dus om dit verhaal nog langer te maken: sinds december 2022 hebben we een verkooplocatie in Loods 5 te Duiven!

Wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen?

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »