Home deco

Bij Fabrikten zijn we altijd bezig met zoeken naar de juiste woonaccessoires die jouw leven mooier, leuker of makkelijker maken. Het liefst een tikje eigenzinnig en vooral inspiratievol.

Persoonlijk tintje

Onze woonaccessoires zijn ideaal om elke ruimte in je huis of op kantoor nieuw leven in te blazen of op te fleuren. Even iets nieuws in je woonkamer kan eenvoudig zijn maar zo lonend. Want met onze home deco hoef je alleen maar een (of meer!) accessoire te kiezen om je kamer meteen een persoonlijk tintje te geven.

Kies

Kies bijvoorbeeld een mooie nieuwe lamp voor boven je eettafel, of hang een nieuwe motiverende poster in de kamer van je kind of op de wc. Wie weet kies je een schitterende vaas voor in of op je kast. Of kies je liever voor warmte en gezelligheid, lekker onder een warme plaid met een kaarsje aan? Zoek en vindt wat je wilt.

Geef

Onze woonaccessoires zijn niet alleen leuk als cadeau voor iemand anders maar ook gewoon voor jezelf. Soms moet je jezelf eens verwennen. Niet? De accessoires zijn niet alleen mooi maar ook nog eens erg handig, wat het waardevol maakt om te geven en te gebruiken.