Verjaardagskalender
Bloemen
A4

Verjaardagskalender
Bloemen
A4

14,95

PRODUCT
Deze bloemen verjaardagskalender is gebonden in een zilveren ringband en is gedrukt op duurzaam 300 grams Biotop papier waardoor deze extra stevig is.

AFMETING
21 x 29,7 cm (een A4 formaat)

VERZENDEN
Deze verjaardagskalender wordt verpakt in een folie voor extra bescherming. Daarnaast wordt de verjaardagskalender met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.

Categorie:
Keurmerk webwinkel
000

Complete the look

 • Quickview

  Klem

  2,95
  Quickview

  Klem

  PRODUCT Zilveren klem die goed te gebruiken is om bijvoorbeeld papier tussen te klemmen. Ook te gebruiken bij een klembord zie foto's. AFMETING 10 x 3,5 cm VERZENDEN Deze klem wordt geleverd exclusief bord en poster. Verder wordt dit artikel met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  2,95

Verjaardagskalender bloemen

Een verjaardagskalender met bloemen. Super leuk om te geven als cadeau of aan jezelf te geven natuurlijk. Deze verjaardagskalender heeft een bloemenprint op de voor- en achterkant van de kalender, maar ook aan de binnenkant. Alle producten bij Fabrikten worden met zorg en liefde verpakt. Op die manier is het altijd leuk om onze producten te ontvangen of te geven als cadeau. De bloemen kalenders van Fabrikten hebben het formaat van een A4.

Een bloemen kalender koop je bij Fabrikten

Bij Fabrikten koop je naast een verjaardagskalenders met bloemen ook andere producten zoals kalenders, planners, kaarten en bullet journals. Daarnaast herken je Fabrikten aan de volgende voordelen:

 • Gratis verzenden in NL vanaf 25 euro
 • Niet goed = geld terug
 • Duurzaamheid vinden we belangrijk
 • Unieke zelf gemaakte ontwerpen

Koop de origineelste kalenders, bullet journals, invulboekjes en andere producten in de webshop van Fabrikten!

Wij staan voor duurzaamheid

Fabrikten zet zich in voor duurzame productie. We willen dat jij, onze Fabrikten klant producten van ons ontvangt die op de meeste duurzame manier zijn ontwikkeld. Wat betekent dat we gerecyclede materialen gebruiken waar beschikbaar in plaats van niet afbreekbare materialen; maximale duurzaamheid in ieder stap van het proces. Van ontwerp tot productieproces, zodat het allemaal naadloos kan samenkomen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit! Een paar voorbeelden van hoe we hieraan bijdragen zijn: we hergebruiken dozen en opvulmateriaal, onze enveloppen zijn van FSC-materiaal en uiteraard milieuvriendelijk, ook ons inpakpapier is recyclebaar, we versturen pakbonnen en facturen digitaal, we versturen zoveel mogelijk per briefpost en tot slot worden de meeste van ons producten gemaakt van bio-top papier. Minder milieu belastend en volgens FSC, PEFC, PCF en EU Ecolabel.

Verjaardagskalender bloemen online bestellen

Bestel een verjaardagskalender met bloemen print bij Fabrikten en vergeet nooit meer een verjaardag van vrienden of familie. Liever een verjaardagskalender met een andere print? Dan heb je ook genoeg keuze in ons uitgebreide assortiment. Heb je vragen over onze producten of diensten? Kom dan in contact met ons via info@fabrikten.nl. We helpen graag!