Voorwaarden

VOORWAARDEN

Op alle overeenkomsten en bestellingen van Fabrikten zijn de volgende betaal en leveringscondities van toepassing. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en worden incl. BTW getoond.

Bestellingen
Zodra u een besteling heeft geplaatst bij Fabrikten, ontvangt u een bevestiging per email. In deze bevestiging ziet u uw bestelling inclusief BTW en verzendkosten. Mocht er iets mis zijn gegaan met een bestelling, neem dan contact op met info@fabrikten.nl

Voorraad
We proberen onze voorraad tijdig aan te vullen waar nodig. Wanneer er tijdelijk geen producten leverbaar zijn wordt dit op de website op tijd aangegeven.

Betaling
Op onze webshop kun je betalen via iDEAL of via overschrijving.

Betaald per overschrijving kunnen worden voldaan op rekeningnummer IBAN NL 42 KNAB 0740.094.890 ter attentie van Fabrikten onder vermelding van het ordernummer. (met als BIC code: KNABNL2H)De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging per mail als u de bestelling geplaatst heeft. Zodra de betaling is ontvangen wordt het artikel/ de artikelen binnen 2 a 3 werkdagen bij u geleverd.

Privacy
Uiteraard worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie nooit aan derden verstrekt. Enkel en alleen wordt je  e-mailadres gebruikt voor onze sporadische nieuwsbrief.

Copyright
Niets op deze site; afbeeldingen, teksten etc. mag worden overgenomen, zonder dit eerst met ons te overleggen