Welkom bij Fabrikten, waar we groothandelsrelaties koesteren als een warme kop koffie op een koude ochtend. Als je op zoek bent naar een Nederlandse partner die jouw winkel kan voorzien van prachtige papierproducten dan ben je aan het juiste adres!

Wat maakt Fabrikten anders van andere leveranciers?

Nou, laten we beginnen met de grote, door ons zelf ontworpen collectie verjaardagskalenders. Bij ons vind je voor ieder wat wils. We hebben naast kalenders ook weekplanners, kaarten en posters. In elk item zie je onze passie voor design en vakmanschap terug en dat voel je meteen zodra je onze producten in handen hebt.

Kwaliteit

Maar wacht, er is meer! We zijn niet alleen maar papierliefhebbers. Bij Fabrikten geloven we in duurzaamheid, in vakmanschap en in het creëren van kwalitatief goede producten die zowel het oog strelen als een gevoel van voldoening geven. Alles wat we doen, van het ontwerpen tot het produceren wordt met liefde en zorg uitgevoerd. En ja, we zijn er trots op dat we alles hier in Nederland ontwerpen en produceren.

Wij begrijpen als geen ander dat jouw zaak uniek is en daarom bieden we flexibele groothandelsopties aan die passen bij jouw behoeften. Of je nu een klein boetiekje hebt of een grotere winkelketen runt, wij staan klaar om jouw papierwaren-verhaal te versterken.

Samenwerken?

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw groothandelsreis beginnen. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Fabrikten, waar elk papierartikel een verhaal vertelt!

En vergeet niet, in elke groothandelsbestelling schuilt een nieuw hoofdstuk in ons verhaal, en we zijn vereerd dat we deel mogen uitmaken van het jouwe. Laat ons jou inspireren en laat ons geïnspireerd worden door jou.

Passen onze producten helemaal in jouw winkel?

Je kunt onze producten kopen via onze wholesale partners Faire of Orderchamp. Maar natuurlijk ook rechtstreeks bij ons. We kijken er naar uit om samen te werken. Voor vragen zijn we tijdens kantooruren bereikbaar (en vaak ook daarbuiten).

 

Als je onze producten wilt verkopen vragen we het volgende van je:
• Je hebt een professionele uitstraling in je winkel of webshop
• Je winkel of webshop staat geregistreerd bij de KVK
• Je winkel of webshop past bij de look en feel van Fabrikten
• Je biedt onze producten niet aan via Bol.com
• Verkoopprijzen zijn door ons vastgesteld, wel ben je natuurlijk vrij om aanbiedingsprijzen te voeren

 

Bel met 085 - 043 84 33 of stuur een e-mail naar [email protected]