Wie zit er eigenlijk achter Fabrikten? Wij zijn Rob en Muriël, een creatief en eigenzinnig echtpaar. Rob is een grafisch ontwerper met een zwak voor mooi drukwerk en al jaren actief als zelfstandig ondernemer met Reclamestudio GO. Muriël is docent tekenen en handvaardigheid. Twee creatieve mensen die plezier hebben gevonden in het combineren van hun passies. Onder anderen kunst, muziek, reizen, lezen en zo nu een spannende film bekijken of een serie bingen.

De gezamenlijke passie voor mooie dingen heeft ons er in 2022 toe gebracht Fabrikten over te nemen. Fabrikten is een in 2016 opgericht label voor in Nederland geproduceerde printproducten en met zorg geselecteerde home decoratie artikelen. Vol enthousiasme creëren we prachtige ontwerpen en praktische kunstwerkjes voor in je huis. Wij brengen graag ideeën tot leven met kleur en vorm.

Wij zijn zeer visueel ingesteld, dat zal je niet verbazen. Mede daarom vinden wij de totale beleving van ontwerp tot aan het uitpakken van je bestelling erg belangrijk. We staan erom bekend dat we je bestelde producten liefdevol verpakken en met zorg versturen. Altijd met een kaartje en een klein presentje erbij. Gewoon omdat we het leuk vinden te zorgen voor extra beleving tijdens het uitpakken. Een cadeautje voor jezelf of een cadeautje voor een ander. Kortom, een pakje geluk.