Een passie voor kunst en verhalen

Als kind was mijn wereld gevuld met kleurpotloden, penselen en eindeloze creatieve mogelijkheden. Ik, Muriël, werd geboren met een grote drang om te tekenen, om mijn gedachten en emoties tot leven te brengen op papier. Het begon allemaal met simpele krabbels maar al snel ontdekte ik de magie van kunst. Dat kunst de kracht heeft om te inspireren, te troosten en te verbinden. En was ik niet aan het tekenen dan was ik aan het lezen. Bij welk verhaal kon ik een illustratie maken?

Een creatieve reis

Naarmate ik opgroeide, groeide mijn liefde voor kunst alleen maar. Tijdens mijn eigen schoolcarrière werden mijn schriften en schooltassen canvas voor mijn verbeelding, terwijl ik mijn passie voor tekenen deelde met vrienden en familie. Het was dan ook geen verrassing dat ik na het voortgezet onderwijs koos voor een studie aan de kunstacademie.

Op de kunstacademie ontdekte ik niet alleen mijn artistieke talent, maar ook mijn roeping als docent. Als student aan de lerarenopleiding voor tekenen, handvaardigheid en ckv, vond ik vreugde in het delen van mijn passie met anderen. Mijn dagen in de klas brachten me in contact met een schat aan inspiratie - elke leerling had een ander uniek verhaal te vertellen, een unieke visie die alleen door kunst kon worden uitgedrukt.

Het ontstaan van Fabrikten

Na vele jaren in het onderwijs kwam Rob op mijn pad, mijn partner in zowel het leven als in creativiteit. Samen deelden we een droom: om kunst toegankelijk te maken voor iedereen, om verhalen te vertellen die de harten van mensen zouden raken. Zo werd Fabrikten geboren.

We begonnen met het terugbrengen van de verjaardagskalender, een nostalgisch symbool van de tijd die voorbijgaat. En al snel groeide ons assortiment, geïnspireerd door de verzoeken, ideeën en verhalen van anderen. Kaarten, posters, planners, elk stuk verteld een verhaal.

Onze visie en missie

Bij Fabrikten geloven we in de kracht van verbinding en betekenisvolle verhalen. Als bevlogen docent en ervaren grafisch ontwerper bundelen we onze passies om unieke en praktische kunstwerken te creëren die mensen inspireren en verbinden. Elk ontwerp is met liefde en aandacht gemaakt en het liefs zo duurzaam mogelijk.

Onze missie gaat verder dan alleen het maken van mooie producten. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren, een plek waar mensen zich geïnspireerd voelen, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Door onze passie te vertalen naar kleurrijke ontwerpen en zorgvuldig geselecteerde items, hopen we een bron van inspiratie te zijn voor iedereen die onze producten gebruikt.

Samen op avontuur

Dankzij jou, onze gewaardeerde klant, groeit de Fabrikten-familie elke dag. Samen zetten we verhalen om in tastbare herinneringen, en creëren we een wereld waarin kunst en verhalen tot leven komen. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis.

Voel je welkom bij Fabrikten, waar verhalen leven en kunst bloeit. Laat je inspireren, deel je verhaal, en laten we samen een wereld creëren waarin creativiteit wordt gevierd en verbindingen worden gesmeed.