Kalenders

Kalenders

Tegenwoordig kan je alles bij houden op je laptop, mobiel of tablet door de digitalisering. Maar soms wil je even 'ontkoppelen' en wil je niet per se de agenda van jezelf of van je familie inzien of invullen door wéér naar het zóveelste beeldscherm te turen. Gun jezelf rust en inzicht op papier. Gun jezelf en je familie een zowel schitterende als handige verjaardagskalender van Fabrikten.

Er zijn wetenschappelijke onderzoeken die uitwijzen dat wat je opschrijft je beter onthoudt. Dus als je afspraken met een pen of vulpen invult op papier, onthoudt je je afspraken beter in het hoofd onthouden. Enkele bronnen staan hieronder vermeld.

Wil jij een schitterende, in Nederland ontworpen, jaarkalender of verjaardagskalender, zodat je bijvoorbeeld geen verjaardag van vrienden, kennissen of familie meer vergeet? Dan zit je goed bij Fabrikten. Wij hebben namelijk meerdere, door ons zelf ontworpen, kalenders in een staand A4 of schattig A5 formaat. De kalenders zijn allemaal voorzien van een spiraalbinding met ophangoog, zodat je de kalender op een handige plek kunt ophangen.

Cadeau

Een kalender cadeau geven, aan iemand die je liefhebt, is zeer origineel cadeau. Maar je zou natuurlijk ook een kalender aan jezelf cadeau kunnen doen, want jezelf verwennen omdat je jezelf lief hebt, is af en toe ook nodig.

En verder 

Naast dat onze kalenders handig zijn om thuis op te hebben hangen zijn ze ook erg goed te gebruikten op een werkplek, school of kantoor

Verduurzamen

Bij Fabrikten zijn wij steeds bezig met het verduurzamen van ons assortiment. Niet alleen vinden wij duurzame materialen belangrijk, maar ook de manier waarop ze gemaakt worden proberen we zo veel mogelijk te vergroenen. We willen de wereld graag mooi houden omdat we er  dol op zijn. Onze jaarkalenders en onze verjaardagskalenders hebben bijvoorbeeld alleen maar zilverkleurige spiraalbindingen, zonder gekleurd plastic eromheen. Tevens gebruikten we Biotop of gerecycled papier. Zijn onze kalenders vrij van chemicaliën, wasmiddelen en alcohol. En hergebruiken we verpakkingen waar mogelijk en gebruikten we voor de kalenders die in fysieke winkels liggen gerecycled plastic. 

Bronnen onderzoek schrijven en onthouden.

https://www.vernieuwenderwijs.nl/schrijven-typen-is-er-beter/

https://radio1.be/lees/schrijven-doet-beter-onthouden-dan-typen

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2020.01810/full?utm_source=F-AAE&utm_medium=EMLF&utm_campaign=MRK_1401267_69_Psycho_20200811_arts_A

https://wij-leren.nl/typen-schrijven-typecursus-lezen.php