Weekplanners

Ja! Eigenlijk weet je het wel.. Plannen kan zoveel rust in jouw drukke leven brengen! Een weekplanner of gezinsplanner van Fabrikten kan een geweldige uitkomst bieden.

Wij hebben diverse soorten weekplanners of familieplanners in ons assortiment in twee verschillende maten.

A4 weekplanner

Bij de A4 formaat planners heb je de keus hoe je de weekplanners in wil zetten, voor jezelf of als familie- of gezinsplanner? Bij sommige kan je namelijk tot wel 6 personen invullen en op andere weer 5 personen met extra notitie ruimte erbij. Maar deze zijn ook voor een iemand goed te gebruikten. Je kan namelijk een complete dagindeling maken door de blokjes te verdelen met uren, dagdelen of de vakken die je misschien hebt. Na een week kun je de pagina van de planner afscheuren om een nieuwe week weer fris en fruitig te beginen.

A5 weekplanner

Bij de compacte A5 formaat planners heb je ook de keus in hoe je de weekplanner in wil zetten voor jezelf. We hebben een 5-daagse weekplanner die gebruikt wordt om de door de weekse werkdagen te ordenen. Maar we hebben ook een 7-daagse weekplanner. Niet te groot, lekker compact ergens op de hoek van je bureau, of aan de muur met een hanger. Maar door dit formaat kan je ze ook makkelijk mee nemen in je tas.

Handig 

De weekplanners kunnen zó goed zorgen voor orde en rust in je hectische bestaan. Want met een planner krijg je overzicht in al jouw afspraken, uitjes en verplichtingen of die van je gezin. Door alles wat je in te plannen hebt, te schrijven op je weekplanner, weten jij of je gezin precies wat er die week gaat gebeuren. Geen dubbele afspraken meer of afspraken die vergeten worden.