VERZENDING

Verzendkosten
Voor al onze zendingen in Nederland onder de 25 euro hanteren wij de volgende posttarieven.
– Brievenbuspost binnen Nederland: € 4,50
– Pakketpost binnen Nederland: € 7,25

Voor al onze zendingen in België, Duitsland en Luxemburg hanteren wij de volgende posttarieven.
– Brievenbuspost binnen België, Duitsland en Luxemburg:  € 9,25
– Pakketpost binnen België, Duitsland en Luxemburg:  € 13,50

Voor verzendingen naar adressen buiten Nederland, België, Duitsland en Luxemburg worden andere posttarieven gehanteerd.

Verzendingen zijn ten allen tijde op risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen. Daarnaast kan Fabrikten niets doen aan vertraging door verzending door derden.

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. De pakketjes worden met liefde voor u ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.

Levertijd
De wachttijd van leveren voor zowel  brievenbus als postpakketjes is 2 tot 3 werkdagen.

Pakketjes afhalen
Zodra de betaling is ontvangen kunt u ook uw bestelde artikelen op komen halen. Dit kan alleen op afspraak. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten gerekend.

Artikelen retourneren
Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan heeft u als koper het recht het artikel binnen zeven dagen (vanaf aankoop datum) te retourneren. Gelieve eerst contact met ons op te nemen via info@fabrikten.nl.
Het artikel moet ongeschonden en netjes ingepakt retour worden gezonden naar Fabrikten. Deze kosten zijn voor rekening van de koper. Wanneer het artikel goed is ontvangen, stort Fabrikten het aankoopbedrag terug op rekening van de koper.

Bestelling niet ontvangen
Wanneer je een brievenbus bestelling niet hebt ontvangen kan Fabrikten hier helaas niets aan doen. We krijgen hierin geen medewerking van PostNL. Helaas is er geen andere alternatief voor het verzenden van brievenbuspost. Daarom is het laten verzenden van brievenbuspost op eigen risico en is Fabrikten hier niet aansprakelijk voor.

Wanneer je een postpakket niet hebt ontvangen kun je ons op de hoogte houden via info@fabrikten.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zullen je bestelling opnieuw versturen of vergoeden.