Verjaardagskalender
Botanisch
A4

Verjaardagskalender
Botanisch
A4

14,95

PRODUCT
Deze botanische verjaardagskalender is gebonden in een zilveren ringband en is gedrukt op duurzaam 300 grams Biotop papier waardoor deze extra stevig is.

AFMETING
21 x 29,7 cm (een A4 formaat)

VERZENDEN
Deze verjaardagskalender wordt verpakt in een folie voor extra bescherming. Daarnaast wordt de verjaardagskalender met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakketje om thuis te ontvangen.

Categorie:
Keurmerk webwinkel
000

Complete the look

 • Quickview

  Klem

  2,95
  Quickview

  Klem

  PRODUCT Zilveren klem die goed te gebruiken is om bijvoorbeeld papier tussen te klemmen. Ook te gebruiken bij een klembord zie foto's. AFMETING 10 x 3,5 cm VERZENDEN Deze klem wordt geleverd exclusief bord en poster. Verder wordt dit artikel met zorg en liefde ingepakt. Zo is het een extra leuk pakket om thuis te ontvangen.
  2,95

Verjaardagskalender botanisch

Een verjaardagskalender met botanische print is een geweldige manier om verjaardagen, jubilea en andere speciale gelegenheden te onthouden. Verjaardagskalenders met botanische print zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die bij jouw smaak past. Je kunt ook verjaardagskalenders vinden met andere thema’s, zoals bloemen of strand. Als je op zoek bent naar een unieke verjaardagskalender, overweeg dan een botanische verjaardagskalender van Fabrikten. Verjaardagskalenders zijn een mooie en doordachte manier om de speciale dagen van dierbaren te herdenken.

Verjaardagskalender kopen bij Fabrikten

Bij Fabrikten koop je verjaardagskalenders en andere producten zoals kalenders, planners, kaarten en bullet journals. Daarnaast vind je bij ons de volgende services:

 • Gratis verzenden in NL vanaf 25 euro
 • Niet goed = geld terug
 • Duurzaamheid vinden we belangrijk
 • Unieke zelf gemaakte ontwerpen

Bestel de tofste verjaardagskalenders en aanverwante producten in de webshop van Fabrikten!

Duurzaamheid in de gehele keten

Fabrikten is zich zeer bewust van het belang en de waarde van duurzaamheid. We willen ons steentje bijdragen door alleen verantwoorde MVO-keuzes te maken, wat betekent dat we waar mogelijk duurzame materialen gebruiken en kiezen voor milieuvriendelijke opties. Een paar voorbeelden hiervan: we hergebruiken dozen en opvulmateriaal, we gebruiken enveloppen die recyclebaar en milieuvriendelijk zijn, ons inpakpapier is 100% natuurlijk en recyclebaar, we versturen geen facturen en pakbonnen, maar kiezen ervoor om deze digitaal te versturen en we proberen zoveel mogelijk per briefpost te versturen.

Verjaardagskalender botanisch online bestellen

Bestel een hippe verjaardagskalender met botanische print in de webshop van Fabrikten. Wanneer je producten online bestelt bij ons, kun je erop rekenen dat het zorgvuldig wordt verpakt en verstuurd en snel bij jou thuis wordt bezorgd. Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten. Heb je vragen over onze webshop? Neem dan vooral contact met ons op via info@fabrikten.nl.